Naakte hardloper zorgt voor opschudding in Denbigh in noord-Wales

Ieder loper heeft zo zijn favoriete hardloopoutfit. Niets mis mee. Maar wat als je een loper spot die vrolijk in zijn adamskostuum rondloopt? Dan sta je waarschijnlijk even heel vreemd te kijken. De inwoners van Denbigh, een plaats in noord-Wales, kunnen je er alles over vertellen. Terwijl zij op de parkeerplaats van de plaatselijke supermarkt rustig hun auto inlaadden met boodschappen, kwam er doodleuk een naakte man voorbij gejogd. Gelukkig had de man nog wel de moeite genomen om zijn sokken en schoenen aan te trekken.

Bezorgde mensen, vooral ouders, belden meteen de politie. Op het moment dat de naakte hardloper gesignaleerd werd, waren de scholen namelijk net uit. Het idee dat hun kinderen geconfronteerd zouden worden met een naakte man, schoot bij veel ouders in het verkeerde keelgat: “Ik zag hem door de stad rennen, in de buurt van Morrisons (supermarkt, red.). Als mijn kinderen hem hadden gezien dan zou ik woedend zijn geweest.”

Helaas waren er ook kinderen die wel met de hardloper moesten ‘dealen’: Hij rende over de parkeerplaats en kwam recht op ons af. De kinderen zijn zich kapot geschrokken.”

De inwoners van Denbigh kunnen nu weer opgelucht ademhalen, want de politie heeft de man aangehouden. Volgens een woordvoerder is de man niet gearresteerd maar naar een ziekenhuis gebracht.

(bron(foto): mirror.co.uk)

Lees ook:Man neergestoken tijdens hardlopen
Lees ook:Litherland in ban van mysterieuze hardloper
Lees ook:Triatlete aangevallen door drone
Lees ook:Man overleden tijdens hardlopen
Lees ook:Ik ben een asociale hardloper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>