Ruilt Usain Bolt de atletiekbaan in voor het voetbalveld?

Het lijkt erop dat Usain Bolt na zijn sprintcarrière meteen aan een nieuwe baan kan beginnen. De bondscoach van het nationale voetbalteam van Jamaica ziet het wel zitten om Bolt op te stellen. “Ik hoop dat hij voor zijn land wil voetballen, want we kunnen van hem een uitstekende speler maken”, zegt bondscoach Schäfer in Jamaicaanse krant The Gleaner.

Als het aan Schäfer ligt, kan Bolt na de Olympische Spelen in Rio de overstap van de atletiekbaan naar het voetbalveld maken. Het lijkt misschien allemaal een grote grap, maar niets is minder waar. Usain Bolt heeft namelijk zelf al eens laten vallen dat hij, als zijn sprintschoenen aan de wilgen hangen, graag wil voetballen bij zijn favoriete club Manchester United.

Daarnaast heeft de sprintbom positief gereageerd op de uitspraken van bondscoach Schäfer. Althans, zo lijkt het, want hij heeft deze opvallende foto op Instagram geplaatst. Zou Bolt over een paar jaar dan echt een carrière move maken?

 

Lees ook:Usain Bolt in top tien van best betaalde sporters
Lees ook:Usain Bolt: The fastest man alive
Lees ook:Usain Bolt in geinige reclame telecombedrijf
Lees ook:Video Friday
Lees ook:IAAF’s Men’s World Athlete of the Year Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>