Triatlete aangevallen door drone

Hartstikke leuk al die technische hoogstandjes, maar ze zijn niet altijd mensvriendelijk. Dat heeft een Australische triatlete afgelopen weekend aan den lijve ondervonden. De vrouw werd namelijk aangevallen uit onverwachte hoek.

Terwijl ze zich in Geraldton, een plaats in West-Australië, in het zweet werkte op het looponderdeel van de triatlon, werd ze getackeld door een drone. Het apparaat was ingezet om spectaculaire luchtopnamen van de triatlon te maken, maar kwam op één of andere manier op het hoofd van de triatlete terecht. De vrouw kwam er redelijk goed vanaf, ze werd lichtgewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Hoe de drone op het hoofd van de vrouw kon belanden, is nog onbekend. Met die vraag houdt de politie zich momenteel bezig. Het videobedrijf dat was ingezet om de drone te besturen, heeft wel een idee hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De woordvoerder van het bedrijf denkt dat de drone gehackt is.

Lees ook:Hardloper onderuit door vliegend hert
Lees ook:Startnummer deelneemster marathon van Boston gekopieerd
Lees ook:Man neergestoken tijdens hardlopen
Lees ook:De vijftigste editie van Abdijcross gewonnen door Kenianen
Lees ook:Filmpje: zo word je in ieder geval geen succesvolle triatleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>