Race tegen de klok

Het komt je vast bekend voor. Je doet mee aan een run en je hebt een bepaalde eindtijd in je hoofd. En ook al neem je jezelf voor om vooral te genieten en er geen race tegen de klok van te maken, die tijd blijft je wel achtervolgen. Dus op het moment dat je merkt dat die droomtijd in gevaar komt, weet je er toch nog een versnelling uit te gooien. Waar die vandaan komt? Geen idee, maar blijkbaar heb je nog ergens extra brandstof opgeslagen. Wonder boven wonder weet je er, dankzij die versnelling, toch nog een super tijd uit te persen. Uit onderzoek blijkt dat je zeker niet de enige bent die stunt met tijden

Lees ook:Professionele marathonlopers worden steeds lichter en kleiner
Lees ook:Vitamine E en C kunnen prestaties duursporter belemmeren
Lees ook:British Airways zoekt lopers die tegen Airbus A380 willen sprinten
Lees ook:Kleren maken de vrouw
Lees ook:Kom van je snackverslaving af met behulp van een promotieonderzoek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>