Shop sportkleding met tien procent korting bij Bonprix

We zijn Nederlanders dus we houden van korting. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik best zeggen. Het is wel lekker generaliserend, maar in dit geval is daar niets mis mee, lijkt me. Want, waarom zou je meer geld uitgeven dan nodig? Precies. Het leven is al duur genoeg. Hoe fijn is het dan als je dat warme windjack, die lekker zittende driekwart broek of stevige sport BH met korting in je winkelmandje kunt gooien?
Daarom wil ik jullie het volgende goede nieuws niet onthouden. Via http://www.kortingscode.nl/bonprix krijg je 10 procent korting op het hele assortiment van Bonprix. Een mooie gelegenheid om eens helemaal los te gaan en fijne sportkleding voor de komende, hopelijk warme, maanden in te slaan.

Ik ben de beroerdste niet en daarom doe ik graag wat suggesties. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze capri, gecombineerd met deze top? En mocht dat nog een beetje te optimistisch zijn, dan gooi je er toch gewoon een vestje overheen. Je ziet het, ik kan nog wel even doorgaan.

Ook aan de mannen is uiteraard gedacht. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een sweat pants die je benen voor en na het hardlopen lekker warm houdt, is dit een goede optie. Of deze, of…nou ja, er is genoeg keuze dus sla je slag.

Doe dat wel snel, want je krijgt nog tot en met donderdag 10 procent korting op je bestelling. Dat wordt dus turbo shoppen bij Bonprix!

Lees ook:Veertig procent Nederlanders heeft overgewicht
Lees ook:Wat trek je aan bij welke temperatuur?
Lees ook:Hardlopen goed voor de nachtrust
Lees ook:Hardlopen op het terrein van Eindhoven Airport
Lees ook:Amerikaanse winkelketen Sears geeft korting in ruil voor kilometers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shop sportkleding met tien procent korting bij Bonprix

  1. Carola

    Hè jammer, gemist! Ik had de korting wel kunnen gebruiken. Al vind ik het wel altijd lastig inschatten hoe de kwaliteit is van kleding die ik online koop. Dat vind ik erg belangrijk. Hoe is de sportkleding van de Bonprix?

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>