Schrijf je in voor een clinic Trail Running

Ben jij avontuurlijk aangelegd en houd je van hardlopen? Dan zou Trail Running weleens helemaal jouw ding kunnen zijn. Lekker door het bos crossen, heuveltjes trotseren en over slootjes springen. Dat is nog eens wat anders dan een uur naar het asfalt staren. Hoe fijn is het om tijdens het hardlopen te genieten van de natuur om je heen. Wat mij betreft geeft dat het ultieme gevoel van vrijheid.

Je kunt 21 december kennis maken met Trail Running. Gustav Sport en AHPT personal & training group organiseren dan een Trail Running clinic. In het mooie natuurgebied van Springedal kun je samen met andere hardlopers een paar uur door de natuur razen. Je loopt onder goede begeleiding en na afloop kun je een kopje koffie drinken en een broodje eten. Als dat je niet over de streep trekt dan weet ik het ook niet meer. Hier lees je alles over de clinic.

Lees ook:Omarm Koning Winter
Lees ook:Video Friday
Lees ook:Friet brengt Team Trail Salomon succes
Lees ook:MyRadio lanceert Running Radio
Lees ook:Trend: Natural Running

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>