Hardlopen op het terrein van Eindhoven Airport

Als je het hebt over plekken waar de meeste hardlopers hun kilometers afleggen dan komen waarschijnlijk als eerste de standaard locaties voorbij (waar overigens niets mis mee is!). Je loopt een rondje door het bos, de woonwijk, je dorp of stad en daarna houdt het wel zo’n beetje op. Tenzij je natuurlijk een echte thrill seeker bent en regelmatig een vulkaan of ijsberg meepakt. Maar dat is voor de meeste lopers niet aan de orde van de dag.

Maar goed, thrill seeker of niet binnenkort kun je misschien wel een heel unieke hardlooplocatie aan je lijstje toevoegen. Eindhoven Airport organiseert namelijk op zondag 6 april de Eindhoven Airport Run. Hoe leuk is dat! Lekker rondrennen op het vliegveld, terwijl de vliegtuigen over je hoofd razen (figuurlijk dan he).

Zie je een rondje hardlopen op en rond het terrein van de luchthaven wel zitten? Dan hoef je alleen nog maar even te bedenken of je 5 of 12,5 kilometer wilt lopen. En het is natuurlijk ook wel handig om je in te schrijven. Dat doe je hier.

Dan nog even wat praktische informatie over de Eindhoven Airport Run. Houd pen en papier bij de hand:
- Op 6 april om 11.00 uur gaat het evenement van start
- De inschrijfkosten bedragen 12,50 (voor beide afstanden) en woon je in de buurt van het vliegveld dan krijg je 5 euro korting. Hier zie je of je voor die korting in aanmerking komt.
-Als deelnemer kun je gratis parkeren op het terrein van Eindhoven Airport.
-De minimumleeftijd om deel te nemen aan de 5 kilometer is 10 jaar, voor de 12,5 kilometer moet je 16 jaar of ouder zijn.

Er zijn vast nog genoeg dingen die niet in dit artikel genoemd zijn en daarom verwijs ik je voor nog meer informatie door naar: www.eindhovenairport.nl/run

(bron: hartvannederland.nl)

Lees ook:Op 23 maart eerste editie IAK Klokgebouwloop in Eindhoven
Lees ook:Dopingzondaars niet welkom tijdens Marathon Eindhoven
Lees ook:Hardlopen op rokjesdag
Lees ook:Amerikaanse winkelketen Sears geeft korting in ruil voor kilometers
Lees ook:Kleurrijk hardloopfestijn bij Colours by the Sea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>