Tips voor beginnende hardlopers

Hopelijk zijn jullie allemaal knallend het nieuwe jaar in gegaan! Nu zijn alle feestdagen toch echt voorbij en dus: back to reality. Het is tijd om onze goede voornemens in de praktijk te brengen. Heb jij net besloten om te beginnen met hardlopen? Dan ben ik heel fier op u en kan ik je verzekeren dat je voor de allerleukste sport hebt gekozen. Ik snap dat je enthousiast bent en het liefst morgen nog 10 km wilt hardlopen, maar dat zit er voorlopig nog even niet in. Althans, niet als je blessurevrij wilt lopen. Daarom is het verstandig om je een klein beetje in te lezen, voordat je als een kip zonder kop begint met hardlopen. Met deze tips van Runnersweb kom je straks goed beslagen ten ijs.

Veel plezier met je eerste hardloopkilometers. Welkom bij de club!

Lees ook:Tien goede reden om te beginnen met hardlopen
Lees ook:Schema voor beginners
Lees ook:Antartic Ice Marathon
Lees ook:15 tips voor beginnende hardlopers
Lees ook:Hoe train je die oliebollen er na Oud & Nieuw weer af?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>