Beginnen met hardlopen, roep de hulp in van Evy!

In samenwerking met renmetevy.nl

Veel mensen zitten met het idee om te gaan hardlopen, met verschillende redenen of motivaties. De één wil graag wat kilo’s afvallen, en de ander vindt het gewoon lekker om buiten te zijn. Maar waar moet je beginnen, en waar moet je allemaal aan denken als je wilt gaan hardlopen?

Het is vooral belangrijk om rustig op te bouwen en een vorm van hardlopen te kiezen waar je lol in krijgt. Zo kiezen veel mensen voor Start2Run van Evy, een serie podcasts die schema’s bevatten waarmee beginnende hardlopers onder begeleiding van muziek kunnen trainen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van interval training.

Stukken hardlopen en wandelen worden met elkaar afgewisseld, waardoor je conditie snel omhoog zal gaan, en als bijkomend voordeel zullen er ook wat kilo’s afgaan (mits men natuurlijk ook rekening met de voedig houdt!). Door te gaan hardlopen met Evy kun je binnen 9 weken 5 kilometer aan één stuk lopen, waardoor je ook weet waarom je de trainingen van Evy volgt!

Mocht je zitten te twijfelen om te gaan hardlopen, ga dan eens naar renmetevy.nl. Start met hardlopen en ga hardlopen met Evy! Hardlopen met Evy een zeer goed startpunt van je loopleven!

Ren met Evy

Lees ook:5 redenen om vandaag te beginnen met hardlopen!
Lees ook:Veilig lopen in het donker met de Night Run
Lees ook:Grappige of rare opmerkingen die tegen hardlopers worden gemaakt
Lees ook:Welke App moet ik kiezen?
Lees ook:Afvallen door hardlopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>