Tips om het hardlopen nét een beetje makkelijker te maken

Worden jullie al moe van alle rijtjes met tips? Ik heb het idee van niet, volgens mij lusten jullie er wel pap van. En ik geef jullie geen ongelijk, want ik ben er zelf ook dol op. Een paar tips, hoe simpel ze ook zijn, kunnen je een flinke duw in de goede richting geven. Het is namelijk heel gezond om af en toe eens kritisch naar je hardlooptechniek te kijken. Daar word je alleen maar beter van én het houdt je scherp. Het zou ook saai zijn als het lopen helemaal vanzelf ging, een beetje uitdaging in je leven is niet verkeerd.

Dus, om to the point te komen: hier heb je weer materiaal om mee aan de slag te gaan. Vier tips om het lopen net wat makkelijker te maken. Nu kun je fanatiek aan de slag met het finetunen van je techniek. En mocht je bang zijn dat er daarna niets meer te leren is, don’t worry ik ga jullie de komende tijd met nog veel meer tips vermoeien;).

(bron: tcphysio.com)

Lees ook:De kunst van het ademhalen
Lees ook:Een paar tips om minder streng voor jezelf te worden
Lees ook:British Airways zoekt lopers die tegen Airbus A380 willen sprinten
Lees ook:Hardlopen in de sneeuw is niet voor iedereen weggelegd
Lees ook:Stel je vraag aan een topatleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>