Do it yourself: met deze massagetechnieken geef je je spieren een oppepper

Hoe fijn zou het zijn om na iedere hardlooptraining een massage te krijgen. Dat je dan met stijve spieren de woonkamer binnensjokt, waar een comfortabele massagetafel staat opgesteld. Vervolgens mag de masseur aan het werk om de verzuring uit je lichaam te masseren. Goed idee? Ik dacht het wel. Helaas is het voor de meesten onder ons niet weggelegd, omdat het nogal een duur geintje zou worden.

Tsja, dan zit er niets anders op dan een creatieve oplossing bedenken. Voordat je je hoofd breekt over het massagevraagstuk, Runnersworld is je al voor geweest. Het is een o zo simpele oplossing, maar ook hiervoor geldt: je moet het nog wel even bedenken. Ik presenteer u: de do it yourself massage. Oftwel, je mag als amateur masseur aan de slag om je arme spieren weer een beetje op te peppen. Watch and learn. 

(bron: blogs.courant.com)

Lees ook:Dé oplossing voor rinkelende sleutels
Lees ook:Volg ons via Facebook!
Lees ook:De beste hardloopschoen van 2013
Lees ook:Zo versla je die irritante steken in je zij
Lees ook:Snacktips voor hardlopers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>