Ben jij al op de hoogte van de loopband etiquette?

De loopband. Tsja, die kun je eventueel ook inzetten om je kilometers te maken. Maar liever niet, want het is een stuk spannender om de natuur in te duiken. Of zijn jullie het op dat punt niet met mij eens? Er zijn natuurlijk momenten waarop je écht niet buiten kunt rennen. Ik kan zo geen voorbeelden noemen, maar er zijn vast (extreme) situaties die schreeuwen om een loopband. En als het niet anders kan, dan kun je beter een paar kilometers op je plek rennen dan met chips en liters cola op de bankhangen.

Mocht je een date met de loopband in het vooruitzicht hebben, houd je dan in ieder geval aan de loopband etiquette.

(endurancetrainingblog.com)

Lees ook:Hardloper onderuit door vliegend hert
Lees ook:Tony ‘The Fridge’ Morrison rent marathons met koelkast van 42 kilo op zijn rug
Lees ook:Struggle: Gezond eten
Lees ook:Haal je springtouw uit de kast: de vele voordelen van touwtje springen
Lees ook:Tower running wordt steeds populairder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>