Litherland in ban van mysterieuze hardloper

In het Engelse plaatsje Litherland zijn ze in de ban van een mysterieuze, halfnaakte hardloper. De anonieme man wordt door de inwoners dag en nacht gespot, terwijl hij zijn kilometers maakt. Hoeveel dat er zijn en waarom hij dat doet, is niet bekend. De mystery runner beschikt in ieder geval wel over een bijna onmenselijke portie doorzettingsvermogen. Hij loopt namelijk altijd, weer of geen weer, enkel en alleen in een kort broekje. Hoewel, als het echt koud is dan wil hij nog weleens zijn handschoenen uit de kast trekken.

De mysterieuze loper is inmiddels een fenomeen geworden in Litherland en omgeving. Hij maakt heel wat los bij de inwoners, want ze speculeren erop los. Zo wordt er gezegd dat hij in 1986 nog volledig aangekleed aan zijn hardloopavontuur begon. Daarmee wordt dus gesuggereerd dat de man non-stop hardloopt. En over wat de onbekende atleet ’s ochtends eet, zijn ook genoeg hersenspinsels te lezen. Op de Facebookpagina die speciaal is opgericht als ode aan een de mystery man denkt iemand dat hij alleen maar kilometers weg eet. Volgens een andere bewonderaar bestaat zijn ontbijt waarschijnlijk alleen uit een paar glazen water, aangevuld met een goedgevulde beker ambitie. Tsja, zijn aanbidders hebben in ieder geval genoeg fantasie.

Op de Facebookpagina van The Litherland running man kun je kiekjes bekijken van mensen die de hardloper gespot hebben. Het mag duidelijk zijn dat hij een attractie is geworden en regelmatig door amateur-paparazzi wordt vastgelegd. Neem zeker even een kijkje op de Facebookpagina, het is de moeite waard!
(Bron: liverpoolecho)

1378850_10201352476388260_364142253_n                                (bron: Wally Brereton) 

 

Lees ook:Naakte hardloper zorgt voor opschudding in Denbigh in noord-Wales
Lees ook:Ben jij al op de hoogte van de loopband etiquette?
Lees ook:Dader aanslagen marathon Boston waarschijnlijk schizofreen
Lees ook:Disney komt met film over Jesse Owens
Lees ook:Video Thursday

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>