British Airways zoekt lopers die tegen Airbus A380 willen sprinten

Lijkt het je wat om tegen een Airbus A380 te sprinten? Nou, dat kan. Het ‘enige’ wat je moet doen, is een motivatie van maximaal 50 woorden sturen naar British Airways. Als je bij één van de vijf winnaars hoort dan mag je in Johannesburg daadwerkelijk de uitdaging aangaan met een A380.

Het klinkt allemaal nogal surrealistisch, niet? Toch blijkt het niet om een slechte grap te gaan, maar juist om een sterke promotiestunt van British Airways. Als jij straks één van de gelukkige winnaars bent dan vlieg je op 1 februari 2014 van Londen Heathrow naar Johannesburg. Je hebt één dag om bij te komen van je reis, want de volgende dag word je al op de startbaan verwacht. Daar race je even 200 meter tegen een gigantisch vliegtuig.

Die wedstrijd win je natuurlijk met volle overtuiging. Daarnaast versla je ook nog met gemak je concurrenten door de snelste tijd van de dag te lopen en dat levert je een mooi reisje op. En zo zit je een paar uur naar je geslaagde avontuur met een cocktail aan het strand of ga je op onderzoek uit in een wereldstad. Niet slecht, toch? Voor meer informatie klik je hier. Je moet wel snel beslissen, want over negen dagen is je kans bekeken.

De Zuid-Afrikaanse rugbyspeler Bryan Habana ging al eerder de uitdaging aan met de Airbus A380. En, wat denk je? Wint ie of wint ie niet? Kijk vooral even naar het filmpje hieronder.


(bron: dehardloopkrant.com)

Lees ook:Hardlopen op hoge hakken in Ede
Lees ook:De gezondheidsvoordelen van eieren
Lees ook:Race tegen de klok
Lees ook:Tower running wordt steeds populairder
Lees ook:Bijzondere hardloopapp: Zombies, Run!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>