Kom van je snackverslaving af met behulp van een promotieonderzoek

Zijn de oliebollen en appelflappen die je op 31 december en 1 januari oppeuzelt, jouw laatste snack voordat je aan je gezonde dieet begint? Dan kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken. Niet, omdat ik geen vertrouwen in je heb, maar omdat ik weet hoe moeilijk het is (bijna) alle zoetigheden aan je voorbij te laten gaan.

De hulp komt misschien uit een wat onverwachte hoek, maar is daarom niet minder doeltreffend. Je kunt namelijk meedoen aan een promotieonderzoek van de Universiteit van Utrecht. Aukje Verhoeven doet onderzoek naar verschillende strategieën die mensen van hun trek in een snack af moeten helpen.

Wanneer je je opgeeft, krijg je een opdracht die je thuis kunt maken. Daarnaast is het de bedoeling dat je het komende half jaar vier keer een korte online vragenlijst invult. En je wordt natuurlijk verzocht om je snackgedrag bij te houden. Al met al kost deelname aan het onderzoek weinig extra (stoppen met snoepen is al niet bepaald makkelijk) energie en levert het je vooral veel op. Jij komt van je snoepverslaving af en je helpt Aukje Verhoeven met haar promotieonderzoek. Ga voor alle informatie en het inschrijfformulier even naar deze website.
(bron: voedingscentrum)

(bron: fanpop)

Lees ook:Enkelblessure gehad? Meld je dan aan voor het onderzoek van SLH Amsterdam
Lees ook:Online op zoek naar lekkere en gezonde recepten
Lees ook:Verover de straten in bijzondere hardloopleggings van B-Skinz
Lees ook:Acht tips voor gezonde snacks
Lees ook:Man overleden tijdens hardlopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>