De gezondheidsvoordelen van eieren

Een ei hoort erbij. In ieder geval wel in mijn leven. Ik ben namelijk gek op eieren. Gekookt, gebakken, op brood, door de sla of in een beslag. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een eitje vult goed en is ook nog eens lekker. En daar houdt het niet op, want ze zijn ook nog eens gezond. Tenminste, tegenwoordig wel. Er is namelijk ook weleens geroepen dat eieren helemaal niet zo gezond zijn. Ze zouden slecht zijn voor je cholesterol.

Gelukkig komt ‘men’ daar weer van terug. Uit recent onderzoek zou blijken dat eieren helemaal niet zo slecht zijn voor je cholesterol. Houd jij het nog bij? Ik niet, maar ik blijf ze gewoon eten. Ze staan bijna standaard op mijn ‘after training’ menu. De redenen daarvoor heb ik hierboven al genoemd, maar ik kwam erachter dat eieren nog veel meer gezondheidsvoordelen hebben. Wat blijkt? Eieren hebben veel voordelen voor sporters. Lees maar.

Lees ook:Zo belangrijk is slapen voor atleten
Lees ook:Cooling down in 9 minuten
Lees ook:11 lekkere en gezonde recepten voor hardlopers
Lees ook:Suiker en sportdrankjes
Lees ook:Voorbereiding op de IJsselloop 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>