The Asylum Ultramarathon

Wat ik nu toch tegenkwam op het web. Het bewijst maar weer dat sommige mensen wel heel ver gaan voor een beetje spanning en uitdaging in hun leven. Ik heb namelijk een filmpje gezien van The Asylum Ultramarthon. Het kan maar zo zijn dat je daar nog nooit van gehoord hebt, want ik maakt ook pas een paar dagen geleden kennis met deze bijzondere marathon.

The Asylum Ultramarthon ziet er namelijk als volgt uit: alle deelnemers rennen 4.5 mile (ongeveer 7 km) binnen een uur. Als je de eerste ronde overleeft, loop je vrolijk nog een rondje. En dat gaat net zo lang door totdat er nog maar één hardloper over is. Uiteindelijk moet de laatste loper, als afsluiter, nog even een soloronde lopen. Al met al is het niet uitzonderlijk dat The Asylum Ultramarthon zo’n 24 uur duurt. Bizar toch? Ik moet er niet aan denken om zo lang rondjes te rennen. Dat zou ik trouwens ook niet overleven, maar dat is een ander verhaal.

En jij, is The Asylum Ultramarathon iets voor jou? Kijk eerst maar eens het onderstaande filmpje.

Lees ook:Naakte hardloper zorgt voor opschudding in Denbigh in noord-Wales
Lees ook:Dé oplossing voor rinkelende sleutels
Lees ook:Ben je toe aan een nieuwe stap in je hardloopcarrière?
Lees ook:Video Friday
Lees ook:Ik ben een asociale hardloper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>