Omarm Koning Winter

Ik ga niet weer beginnen over de winter, de bijbehorende kou en hoe vervelend dat is, want dat weten we nu wel. Ook al is het op moment helemaal niet koud en is het meer herfst dan winter. Maar goed, daar gaat het nu niet over. De winter heeft namelijk ook een heleboel voordelen. Verse sneeuw, mooie ijskristallen, een strak blauwe lucht met een waterig zonnetje, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Houd het vooral positief, want de winter is gewoon een mooi seizoen. Ja, ook voor hardlopers, dus laat je niet tegenhouden door de elementen en duik vooral de natuur in. Maar wie ben ik?  Daarom wil ik jullie dit verhaal van een ervaringsdeskundige niet onthouden. Deze hardlopende columnist laat zich niet uit het veld slaan door een beetje vrieskou, sneeuw en ijs. En hij vertelt waarom alle andere hardlopers zich ook niet gek moeten laten maken door Koning Winter.

Lees ook:Maak zelf spikes onder je hardloopschoenen
Lees ook:Ivonne Bressers volgt haar droom
Lees ook:Hardlopen in de sneeuw is niet voor iedereen weggelegd
Lees ook:Antartic Ice Marathon
Lees ook:Schrijf je in voor een clinic Trail Running

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>