Run the Tube

Je stapt de metro in, wacht tot de eerst volgende halte, vliegt de metro weer uit en je rent de longen uit je lijf om bij de eerst volgende halte (van diezelfde metro!) weer in te stappen. Volg je het nog?Er zijn dus serieus mensen die dit in hun hoofd halen, proberen en ook nog eens voor elkaar krijgen. Hoe vet is dat. Dan kun je de rest van je leven roepen dat je net zo snel bent als de metro. En als mensen je voor gek verklaren, heb je nog bewijsmateriaal ook. Kijk maar:

Race the Tube Londen

En natuurlijk is er ook een Nederlandse versie, want wij staan nu eenmaal altijd vooraan;). Zie hieronder de Rotterdamse versie van Race the Tube

Ik hoop dat Race the Tube niet de nieuwe Ice Bucket Challenge wordt, want dan heb ik een probleem. Je moet namelijk wel rete snel zijn en met oogkleppen op het verkeer in knallen. Er is namelijk maar één manier om op tijd bij de volgende halte aan te komen: met gevaar voor eigen leven. Dat neemt niet weg dat het gaaf is om te zien hoe bovenstaande waaghalzen met volle overtuiging de uitdaging aangaan.

Lees ook:Documentaire: Why We Run
Lees ook:The Asylum Ultramarathon
Lees ook:Enkelblessure gehad? Meld je dan aan voor het onderzoek van SLH Amsterdam
Lees ook:Op 23 maart eerste editie IAK Klokgebouwloop in Eindhoven
Lees ook:Evy (start to run) wurgt parkiet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>