Hardlopen in de vrieskou

Een paar dagen geleden schreef ik al over de winterse kou. Eigenlijk was het toen nog niet eens echt koud, want het vroor niet. Daar is inmiddels verandering in gekomen, want nu vriest het wel. Oke, het is misschien maar 1 graad
onder nul, maar dat het vriest is een feit.  En deze barbaarse (even lekker overdrijven) temperaturen zijn niet echt motiverend om in je hardloopoutfit naar buiten te gaan. Natuurlijk krijg je het vanzelf warm, maar die eerste momenten buiten
kunnen killing zijn. Maar het is zonde om daarvoor je hardloopactiviteiten in de ijskast (hehe) te zetten. Dus wat doe je dan? Juist, voorzoorgsmaatregelen nemen. Op die manier word je niet verrast door de kou. Hier lees je wat je kunt vóórdat je de kou in gaat en wat je kunt doen als je eenmaal buiten bent.

 

Lees ook:Wat trek je aan bij welke temperatuur?
Lees ook:De gedachten van een hardloper
Lees ook:Ben jij al op de hoogte van de loopband etiquette?
Lees ook:Hardloopkleding in de winter
Lees ook:101 beste hardlooptips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>