Hardloopkleding in de winter

Of je er nu van houdt of niet: de winter is begonnen. We kunnen er niet meer onderuit. De eerste hagelstenen en sneeuwvlokken zijn gevallen en het heeft al een aantal nachten gevroren. En overdag zijn een sjaal en handschoenen ook geen overbodige luxe.

Het is niet alleen belangrijk om je goed warm te houden tijdens gewone dagelijkse activiteiten. Ook tijdens het sporten zal je goed moeten nadenken over je kleding. Laagjes is het devies, maar welke laagjes? En hoeveel? En wanneer kies je voor welke laagjes? Het blijft lastig. Om je een beetje op weg te helpen wat kleding betreft, raad ik je deze website aan.

(bron: nufoto)

 

Lees ook:Laagjeskleding voor het vroege voorjaar
Lees ook:5 redenen om vandaag te beginnen met hardlopen!
Lees ook:Smoothie recepten van blenderworkshop
Lees ook:In shape blijven in de zomer
Lees ook:Maak zelf spikes onder je hardloopschoenen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hardloopkleding in de winter

 1. Arnold

  Goede tip! Ik vind het inderdaad ook elke keer weer zo lastig om hardloopkleding te kiezen als het vriest. Laatst heb ik een Fred windbreaker gekocht, zeker aan te raden. Deze houd je goed warm en heeft een reflecterende rug (ik heb deze besteld bij http://www.sportkleding-sawear.nl overigens). Men moet namelijk ook niet vergeten dat het niet alleen koud is maar ook donker. Het is belangrijk dat andere weggebruikers je kunnen zien!

    /  
 2. Hardloopkleding

  Bedankt Marit voor de goede tips. Zelf loop ik vaak in de winter of op koude avonden met een ondershirt en winter tight van Craft. Gekocht bij http://www.hardloopkleding24.nl destijds. Zoals Arnold al zegt, let ook op de zichtbaarheid van de kleding in de avond.

  Succes nog met hardlopen!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>