Smoothie recepten van blenderworkshop

Soms heb je geen tijd of geen zin om een hele maaltijd te bereiden voordat je gaat sporten. Het kan ook nog zijn dat je niet wilt eten, omdat je anders tijdens het lopen last krijgt van kwaaltjes. Toch vinden de meeste lopers het ook geen goed idee om op een lege maag hun kilometers te lopen. Een smoothie biedt dan uitkomst. Je maakt het in een handomdraai, je kunt zelf bepalen welke ingrediënten je toevoegt en het vult ook nog eens goed. Zo heb je genoeg energie om te knallen tijdens je training.

Misschien heb je zelf je favoriete recepten, maar mocht je toe zijn aan extra inspiratie dan moet je zeker eens kijken op blenderworkshop.nl. Ik heb deze website sinds kort ontdekt en je vindt er echt de meest uiteenlopende smoothie recepten. Ben je toe aan een groente shot dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een smoothie met komkommer en radijs. En voor fruitliefhebbers is een smoothie van aardbeien en abrikozen één van de vele opties. Kort samengevat: voor iedere smoothie/milkshake fan is er wel een passend recept. Je kunt natuurlijk ook altijd een recept als basis nemen en zelf ingrediënten toevoegen. Met een beetje experimenteren heb je straks je eigen ultieme smoothie recept.

(bron: blenderworkshop)

Heb jij een favoriete smoothie?

Lees ook:Smoothie time: Hüttenkäse smoothie met banaan en mango
Lees ook:Recept sandwich wrap
Lees ook:Energie nodig? Drink een smoothie
Lees ook:Acht tips voor gezonde snacks
Lees ook:Drie lekkere én gezonde recepten voor mueslirepen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Smoothie recepten van blenderworkshop

 1. Nicole

  Hartelijk dank! :-)
  Een fit en sportief 2014 gewenst!

    /  
 2. Marit Wichers Auteur

  Graag gedaan! Ik vind je website heel inspirerend:) Dankjewel! Ik wens jou een gelukkig en gezond 2014:)

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>