Video Friday

Er zijn op internet genoeg grappige, mooie en ontroerende filmpjes te vinden over hardlopen. Regelmatig struin ik het world wide web af, op zoek naar filmpjes die het delen waard zijn. Kijk je mee naar de buit van deze week?

How to run: Do’s & Don’ts


De titel klinkt misschien flauw, maar het filmpje is het bekijken waard. De professor geeft een aantal duidelijke tips, waar je concreet aan kunt werken. Volgens mij loop ik zo beroerd nog niet, jullie?

Why I run: A short trail running film


Leg het reclamegedeelte even naast je neer en geniet van de beelden! Wow, hierdoor krijg je toch gewoon zin om door de ruige natuur te gaan rennen?

The Tarahumara – A Hidden Tribe of Superathletes Born To Run


Daar zijn ze weer, de Tarahumara’s (ze kwamen al eens eerder ter sprake). Deze stam bestaat uit super atleten en in het filmpje hierboven wordt geprobeerd te achterhalen hoe dat kan. Heel interessant en het zet je weer eens aan het denken over je eigen looptechniek. Wat mij betreft maakt de voice-over het filmpje compleet….

Runners Hit Head On Invisible Beam Prank


En die mensen aan de kant maar denken dat ze gek worden, haha.

Lees ook:Video Thursday
Lees ook:Video Friday
Lees ook:Franse atleet maakt sport van pesten mascottes
Lees ook:The Asylum Ultramarathon
Lees ook:Grappig hardloopfilmpjes op youtube

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>