Laat je inspireren door sporthelden

Waarschijnlijk heb je op dit moment geen extra motivatie nodig. Ik bedoel, kijk even naar buiten. Het zonnetje zorgt ervoor dat je naar buiten wordt gesleurd. Daarom ga ik er voor het gemak even vanuit dat het je weinig energie kost om je hardloopschoenen aan te trekken en een paar kilometers te maken. De paden op en de lanen in!

Maar goed, we zijn natuurlijk allemaal mensen en zo af en toe hebben we een schop onder onze kont nodig. Helemaal niet erg, het overkomt de besten. Soms is je luie ik wat dominanter dan je sportieve ik. Gelukkig is daar een heel goed medicijn voor. Laat je inspireren door de grote sporthelden der aarde. Voor je het weet sta je in je hardloopkleding buiten, klaar om de straten of de natuur onveilig te maken.

Lees ook:Even geen zin om te lopen? Lees motiverende teksten
Lees ook:Binnen of buiten trainen?
Lees ook:Het laatste zetje…
Lees ook:Sunday workout
Lees ook:Hardlopen met een twist

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laat je inspireren door sporthelden

  1. Maurits

    Ik ben sinds 2 weken begonnen met hardlopen. Wat is dat leuk zeg!!!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>