Amerikaanse winkelketen Sears geeft korting in ruil voor kilometers

De Amerikaanse winkelketen Sears is een ludieke actie gestart om mensen in beweging te krijgen. Het aantal kilometers dat je wandelt of hardloopt, wordt omgezet in korting op je aankopen. Dat is best stimulerend, niet? Nu is het helaas niet zo dat vijf kilometer lopen gelijk staat aan vijf dollar korting, want je moet wel een beetje je best doen om punten te verzamelen. Om even een voorbeeld te geven: als je 32 kilometer loopt, verdien je vijfduizend punten en die kun je bij Sears inwisselen voor een kortingsbon van 5 dollar.

Met deze actie wil Sears haar klanten stimuleren om gezond te leven. De winkelketen heeft een speciale app ontworpen die alle bewegingen van de deelnemers registreert. Daarnaast geeft Sears in samenwerking met fitnessprogramma ‘Fitstudio.com Points for Progress’ gratis tips over een gezonde levensstijl en trainingsschema’s.
(bron: running.be)

 

 

Lees ook:8 tips voor beginnende hardlopers
Lees ook:Nieuw- Zeelandse Kim Allan rent 500 kilometer
Lees ook:Atlete Victoria Mitchell biedt ‘stukje’ lichaam aan in ruil voor sponsor
Lees ook:Shop sportkleding met tien procent korting bij Bonprix
Lees ook:Hardloopster in bikini krijgt boete

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>