AA Drink nieuwe hoofdsponsor FBK Games Hengelo

De FBK Games zijn gered. AA Drink is de nieuwe hoofdsponsor van het internationale atletiekevenement. Vorig jaar leek het einde van de FBK Games in Hengelo in zicht, omdat de gemeente flink moest bezuinigen. Even was er sprake van dat het FBK-stadion verkocht zou worden aan FC Twente. Een verhitte politieke discussie volgde, maar uiteindelijk besloot het college om het stadion voor, in ieder geval, de komende vijf jaar te behouden voor atletiek.

Op het moment dat de kogel door de kerk was, werd ook bekend dat het evenement kon rekenen op een nieuwe grote geldschieter. Het werd lang geheim gehouden, maar gisteren kwam dan eindelijk naar buiten dat het om AA Drink gaat. Met het aantrekken van deze sponsor is ook het atletenbudget flink omhoog gegaan. Uit eerder ingediende stukken blijkt dat er 400.000 euro in het potje zat en dat is nu verhoogd naar 650.000 euro. Een mooi bedrag om het deelnemersveld te versterken.

De precieze bijdrage van AA Drink is helaas niet bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat het bedrijf zich in eerste instantie voor de komende drie jaar aan de FBK Games bindt.

Op zondag 8 juni kun je genieten van de eerstvolgende editie van de FBK Games.

(bron: hsveagles.nl)

(bron: atletiekweek.nl)

Lees ook:Hardlopen op hoge hakken in Ede
Lees ook:Zaterdag 2 maart: 3bergenLOOP 2013
Lees ook:Filmpje: ook dieren zijn gek op hardlopen
Lees ook:Oefeningen met de fitness bal
Lees ook:Hardloopster in bikini krijgt boete

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>