Het verschil tussen uithoudingsvermogen en conditie

Waarschijnlijk ben ik één van de weinige, maar ik kwam er een tijdje terug pas achter wat het verschil is tussen uithoudingsvermogen en conditie. Ja, ik wist wel dat er een verschil is tussen die twee termen, maar waar dat verschil precies zat, was voor mij eerlijk gezegd een raadsel. Daarom gebruikte ik ze altijd door elkaar. Op een gegeven moment begon ik me te storen aan mijn eigen onwetendheid. Zo moeilijk kon het toch niet zijn? En als blogger over hardlopen moet je wel weten waar je over schrijft. Tijd dus om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen. Tijdens mijn zoektocht was Google mijn grote vriend en nu ik mijn antwoorden heb gekregen, wil ik ze ook graag met jullie delen. Dus, klik vooral hier.

Ben ik daadwerkelijk de enige die het verschil tussen uithoudingsvermogen en conditie niet kon benoemen, of zijn de vraagtekens boven jullie hoofden nu ook verdwenen?

 

Lees ook:Verschil tussen sprinters en marathonlopers in Jip en Janneketaal
Lees ook:Just say hello
Lees ook:Afkicken van suiker met behulp van ’100% suikervrij in 30 dagen’
Lees ook:Oefeningen voor soepele kuiten
Lees ook:Hardloop-app voor de Google Glass: Race Yourself

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>