Klaar voor de lente, met hiphardlopen.nl

 

Loop jij nog steeds in een oude joggingbroek en vaal t-shirt? Dat hoeft niet meer! Dames, we kunnen er ook tijdens het hardlopen gewoon hip en modieus bijlopen. Ik ontdekte hiphardlopen.nl, een webshop waar ze hele leuke hardlooprokjes, hardloopjurkjes en andere hippe kleding en accessoires verkopen om in te sporten. Ik snuffelde er wat rond en zette mijn favorieten bij elkaar.

 

Voor bovenstaande collage gebruikte ik deze producten:

Lees ook:Vrolijke hardloopkleding bij HipHardlopen.nl
Lees ook:Gebruik de trap voor je workout
Lees ook:Het verschil tussen uithoudingsvermogen en conditie
Lees ook:Oudejaarslopen en oliebollenraces
Lees ook:Het is fijn om een slechtweerloper te zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>