De New York City Marathon in foto’s

 Goed, nog even de feiten op een rijtje: het was koud, de beveiliging stond op scherp, 47.000  lopers gingen van start en Geoffrey Mutai, bij de mannen, en Priscah Jeptoo, bij de vrouwen,  gingen er met het goud vandoor. Dat was de New York City Marathon 2013 in een notendop.  Helaas is het spektakel nu weer voorbij en moeten we weer een jaar wachten. Maar gelukkig  hebben we de foto’s nog. Geniet nog even na met deze prachtige plaatjes. Wát een fantastische stad  is het toch. En wát een fantastische prestatie van al die lopers!

Lees ook:Marathon Rotterdam
Lees ook:Waar denk jij aan tijdens het lopen?
Lees ook:Naakte hardloper zorgt voor opschudding in Denbigh in noord-Wales
Lees ook:Hoe train je die oliebollen er na Oud & Nieuw weer af?
Lees ook:Zaterdag 2 maart: 3bergenLOOP 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>