Het nieuwe nummer van ASICS Losse Veter Magazine is uit

Ben door al je boeken, tijdschriften en kranten heen? Mooi, dan kun je nu het ASICS Losse Veter Magazine downloaden en op je computer of Ipad lezen. En ook als je nog wel genoeg leesmateriaal hebt, zou ik zeker even rustig gaan zitten om het magazine door te bladeren. De vijfde editie heeft als thema Running the future. Onze favoriete sport is namelijk enorm in beweging. Er is van alles gaande in de hardloopwereld en het is goed om bij deze veranderingen en ontwikkelingen stil te staan. Dus neem even de tijd om ASICS Losse Veter Magazine te lezen, dan ben je straks weer helemaal op de hoogte. Klik hier om het gratis magazine te downloaden

Lees ook:Interview Churandy Martina in het AD
Lees ook:Bijna 1 miljoen potentiële nieuwe hardlopers in Nederland
Lees ook:De beste hardloopschoen van 2013
Lees ook:Hardlopen.blog.nl is online!
Lees ook:Lopen met Evy nu nog plezanter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>