Net5 organiseert The Electric Run

The Electric Run komt naar Nederland! De wat? Nou, het zusje (of broertje, wat je zelf wil) van The Color Run. Alleen word je dit keer niet ondergedompeld in alle kleuren van de regenboog, maar ben je onderdeel van een licht- en geluidshow. Deelnemers van The Electric Run lopen ’s avonds vijf kilometer over een verlicht parcours. Het hele evenement is één grote show en als loper kun je natuurlijk niet uit de toon vallen. Daarom wordt het op prijs gesteld als je gekleed in neonkleuren aan de start verschijnt.

Net5 organiseert de run en hoop dat deze net zo succesvol wordt als The Color Run. Die was zo populair dat de duizenden beschikbare kaarten binnen twintig minuten waren uitverkocht. Of dat straks ook het geval is met The Electric Run weten we pas als het spektakel in het voorjaar georganiseerd wordt.

Alvast zin in een voorproefje? Komt ie:


(bron: mediacourant)

Lees ook:Kleurrijk hardloopfestijn bij Colours by the Sea
Lees ook:Gebruik dit trainingsprogramma om je lichaam sterk te maken en blessures te voorkomen
Lees ook:Documentaire: Why We Run
Lees ook:Inschrijving IJsselloop geopend
Lees ook:Hardlopen op het terrein van Eindhoven Airport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>