Tien goede reden om te beginnen met hardlopen

Over een paar weken zitten we weer met z’n allen aan de oliebollen en champagne. Nog even een nachtje losgaan met snacks en alcohol, voordat je aan je nieuwe ‘ik’ gaat werken. Althans, als je bij de groep hoort die na 1 januari fanatiek aan de slag gaat met goede voornemens. En aangezien afvallen en meer sporten ieder jaar op één staan, lijkt het mij een goed moment om hardlopen nog maar eens extra te promoten. Twijfel je stiekem nog of je wel écht wilt beginnen met lopen of ben je nog steeds van mening dat hardlopen helemaal niets voor je is? Wedden dat je na het lezen van dit lijstje met tien goede redenen helemaal om bent?

Lees ook:De gezondheidsvoordelen van eieren
Lees ook:Shop sportkleding met tien procent korting bij Bonprix
Lees ook:Tips voor beginnende hardlopers
Lees ook:5 redenen om vandaag te beginnen met hardlopen!
Lees ook:Beginnen met hardlopen, roep de hulp in van Evy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>