Hiermee bereid je je voor op een hardloopsessie over het strand

Hardlopen over het strand. Op foto’s ziet het er altijd prachtig uit. Je kent ze wel: plaatjes van veel te strakke mannen en vrouwen die in de perfecte loophouding met wapperende haren over het strand lijken te zweven. Hartstikke leuk allemaal, totdat je het zelf gaat proberen. Dan ziet het er iets anders uit. En het voelt waarschijnlijk ook iets anders, want hardlopen over het strand is zwaar. Het rulle zand veert niet bepaald lekker mee, waardoor hardlopen al snel ploeteren wordt. Maar er is hoop, want je kunt je nu in de sportschool voorbereiden op een hardlooptochtje over het strand, waarbij je er net zo charmant uitziet als de dames en heren op die mooie reclamefoto’s. Kijk maar…

Lees ook:Shop sportkleding met tien procent korting bij Bonprix
Lees ook:Beginnen met hardlopen, roep de hulp in van Evy!
Lees ook:Ruilt Usain Bolt de atletiekbaan in voor het voetbalveld?
Lees ook:Grappige hardloopfoto’s met scherpe onderschriften
Lees ook:Gebruik de trap voor je workout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>