MyRadio lanceert Running Radio

Hardlopen en muziek. Een thema waar ik al heel wat woorden aan vuil heb gemaakt. Het goede nieuws (of slecht, als je niet van muziek houdt tijdens het hardlopen) is dat ik daar nog even vrolijk mee verder ga. Er is namelijk een nieuwe radiozender gelanceerd waar jullie, hardloopliefhebbers (en muziekliefhebbers), waarschijnlijk heel blij van worden. MyRadio is op 7 mei gestart met Running Radio. Jazeker, een radiostation speciaal voor hardlopers. Wanneer je afstemt op Running Radio word je getrakteerd op de beste hardlooptracks, die door luisteraars zijn geselecteerd. Wil je zelf ook een bijdrage leveren? Dat kan. Via de Facebookpagina van de Dam tot Damloop, partner van Running Radio, kun je jouw favoriete nummer doorgeven. Het zou toch lekker zijn als jouw lievelingsnummer voorbij komt als je met je training bezig bent. Er komt trouwens niet alleen muziek voorbij op Running Radio, want je wordt ook op de hoogte gehouden van het laatste hardloopnieuws. Zo krijg je bijvoorbeeld alle ins en outs over de dertigste editie van de Dam tot Damloop voorgeschoteld en blijf je op de hoogte van alle hardloopevenementen in ons land. Hier luister je RunningRadio.

Lees ook:Limiet 10 mijl Dam tot Damloop behaald
Lees ook:Runnersworld presenteert Hardloop Top 25 2013
Lees ook:Tweede editie van Nike’s We Own The Night op 7 juni 2014
Lees ook:Schrijf je in voor een clinic Trail Running
Lees ook:Het nieuwe nummer van ASICS Losse Veter Magazine is uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>