Hardloper onderuit door vliegend hert

Hoeveel pech kan een mens hebben. Zit je al niet lekker in je vel, kom je ook nog op een lullige manier in het ziekenhuis terecht. Krystine Rivera wilde na een zware dag op haar werk alle stress eruit lopen. Helaas liep dat anders af, want ze werd onderuit gehaald door een hert.

(bron: goastok)

Het beest werd eerst door een oud vrouwtje aangereden en vloog vervolgens in volle vaart tegen Rivera aan. Zowel de bestuurster van de auto als Rivera werden opgenomen in het ziekenhuis. De 27-jarige Amerikaanse kan zich niets meer herinneren van het ongeluk, maar ze kan er de grap van wel van inzien. “Het laatste wat ik weet, is dat er ineens een hert op me af kwam gevlogen. Ik was gaan lopen om me beter te voelen na een zware dag op het werk. Dat is duidelijk niet gelukt.”

Met de hardloopster liep het dus redelijk goed af. Ze leeft in ieder geval nog. Dat kan van het hert niet gezegd worden, want die moest zijn vlucht helaas met de dood bekopen.
(bron: running.be)

Een extreem geval van op het verkeerde moment op de verkeerde plek zijn, zullen we maar zeggen. Heb jij weleens bizarre/grappige/nare situaties meegemaakt tijdens het hardlopen?

Lees ook:Naakte hardloper zorgt voor opschudding in Denbigh in noord-Wales
Lees ook:Hardloopschoenen veroorzaken geen blessures
Lees ook:Triatlete aangevallen door drone
Lees ook:Het leed dat blessure heet Part IV
Lees ook:Het leed dat blessure heet Part II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>