Digitaal tv-kanaal voor Afrikanen die rechtszaak Oscar Pistorius willen volgen

Blade Runner Oscar Pistorius schoot in februari vorig jaar zijn vriendin Reeva Steenkamp dood. Naar eigen zeggen zag hij haar aan voor een inbreker. Pistorius mag zijn verhaal op 3 maart nog een keer voor de rechter vertellen, want dan begint zijn proces. Waarschijnlijk kijken en luisteren een heleboel Afrikanen naar zijn verklaring, kabelmaatschappij MultiChoice zendt het proces namelijk digitaal uit. In verschillende Afrikaanse landen kan het kanaal bekekenen worden. Dat is nog eens wat anders dan Big Brother of Utopia.

Wat de kijkers precies kunnen verwachten, is nog even onduidelijk. De rechter moet nog bepalen of er rechtstreeks vanuit de rechtszaal uitgezonden mag worden. Als dat verboden wordt dan moeten geïnteresseerde Afrikanen het doen met achtergronden. Hoe de programmering er ook uit gaat zien, MultiChoiceheeft heeft al wel naar buiten gebracht dat social media een grote rol gaat spelen. Een rechtszaak met live Twitterfeed op televisie?

(bron: people)

(bron: people)

(bron: NOS)

Lees ook:Flinke beveiliging tijdens New York City Marathon
Lees ook:Lopen met Evy nu nog plezanter
Lees ook:Werklozen moeten hardlopen om uitkering te behouden
Lees ook:Hoe train je met een hartslagmeter?
Lees ook:Asbel Kiprop ontkent mishandeling van bewaker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>