Liedjes met ‘run’ of ‘running’ in de titel

Het slaat misschien nergens op, maar daarom is het niet minder leuk: liedjes met ‘running’ of ‘run’ in de titel. Dinsdagavond tijdens het hardloopuurtje met mijn loopgroep had ik wat opstartproblemen. Ik liep enthousiast voorop en dan is het toch je taak om de groep op sleeptouw te nemen. En wat doe ik als het niet zo lekker gaat, maar ik wel zo snel mogelijk mijn ritme wil komen? Nadenken over onzinnige, nutteloze dingen. Op één of andere manier werkt dat voor mij heel ontspannend.

Mijn gedachten dwaalden af en voor ik het wist, was ik liedjes aan het bedenken met ‘run’ of ‘running’ in de titel. Tsja, vraag me niet hoe ik er op kwam, het gebeurde gewoon. Iedere gek zijn gebrek, zullen we maar zeggen. Het is wel lichtelijk teleurstellend dat ik er maar een paar kon bedenken, maar dat terzijde. Mijn therapie heeft namelijk wel geholpen, want na een kwartiertje brainstormen was mijn motor lekker warmgedraaid. Missie geslaagd!

Dan zal ik nu mijn minimale ‘vangst’ maar eens met jullie delen:

Bryan Adams – Run to you
Pink – Run
Snow Patrol – Run
U2 – Running to stand still
No Doubt – Running
Leona Lewis – Run
Kings of Leon – The Running
Jay-Z – Run This Town
Beyoncé – Run the world
Fresh of the Runway – Rihanna
Live – Run to the Water

Nou, dat was het dan. Een beetje karig he? Maar verder kwam ik echt niet. Althans, niet zonder hulp. Als je gaat Googlen, kom je er oneindig veel tegen.

Welk nummer met ‘run’ of ‘running’ in de titel komt als eerste in je op? Niet smokkelen he….

Lees ook:De gezondheidsvoordelen van eieren
Lees ook:Word een (nog) betere hardloper met deze zeven tips
Lees ook:Do it yourself: met deze massagetechnieken geef je je spieren een oppepper
Lees ook:Schrijf je in voor een clinic Trail Running
Lees ook:MyRadio lanceert Running Radio

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Liedjes met ‘run’ of ‘running’ in de titel

 1. Serge

  Run to the hills van Iron Maiden
  Run to me van Anit Meijer en Lee Towers
  Run to me van de Bee Gees
  Running with the devil van Van Halen

    /  
 2. Tessa

  Lenny Kravitz – Always on the run
  Bruce Springsteen – Born to run

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>