Doe mee aan de ‘November #noexcuses bugmiles challenge’

Het is koud, het regent, het waait, het is glad….zomaar wat smoesjes die je in deze tijd van het jaar in de strijd kunt gooien. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, want een hardloper loopt in principe altijd. Weer of geen weer, wij trotseren de meest zware weersomstandigheden.

Nu weet ik ook wel dat het lastig is om je in je hardloopkloffie te hijsen als je tenen eraf vriezen en je geen hand voor ogen ziet, omdat er dikke sneeuwvlokken uit de hemel vallen. En daarom wil ik je de ‘November #noexcuses bugmiles challenge’ van therunningbug.co.uk niet onthouden. Deze challenge geeft je een duwtje in de rug op de momenten dat je motivatie even een dagje geen zin heeft. Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Hier lees je meer over de ‘November #noexcuses bugmiles challenge’. Are you in?

Lees ook:Hoe zou de wereld eruit zien als iedereen zou hardlopen?
Lees ook:Hardloopkleding in de winter
Lees ook:Hardlopen op een lege maag
Lees ook:Suiker en sportdrankjes
Lees ook:Ruilt Usain Bolt de atletiekbaan in voor het voetbalveld?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>